Irak'ta 80 Işid Militanı Öldürüldü

Ahmet Haşim MUHTAROĞLU/ BAĞDAT,(Irak),() - IRAK'IN Selahaddin ilinde faaliyet gösteren Selahaddin Operasyonlar Komutanlığı Beyci ilçesinde 80 IŞİD militanın öldüğünü, 13 yakıt tankerinin de imha edildiğini açıkladı. Basın açıklamasında...

08 Kasım 2014 Cumartesi 19:57
Irak'ta 80 Işid Militanı Öldürüldü






Ahmet Haşim MUHTAROĞLU/ BAĞDAT,(Irak),() - IRAK'IN Selahaddin ilinde faaliyet gösteren Selahaddin Operasyonlar Komutanlığı Beyci ilçesinde 80 IŞİD militanın öldüğünü, 13 yakıt tankerinin de imha edildiğini açıkladı.
Basın açıklamasında komutanlık güvenlik güçlerinin hava kuvvetlerinin de desteğiyle Tikrit'in 40 kilometre Kuzeyindeki Beyci ilçesinde IŞİD militanlarına karşı zorlu bir operasyon yapıldığı belirtildi. Operasyonda 80 IŞİD militanın öldürüldüğü, 13 tankerin de imha edildiği açıklandı. Komutanlık ayrıca IŞİD'e ait çok sayıda çeşitli silaha da el konulduğunu bildirdi.
Güvenlik güçleri daha önce Beyci ilçesine girerek IŞİD militanlarını bölgeden uzaklaştırıp kontrolü sağlamıştı. Ordu birliklerinin operasyonları sonrası IŞİD militanlar Musul il sınırında olan ve merkezi olarak kabul edilen Şirgat ilçesine kaçmıştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.