Anne, 12 kızının bekaretini satmış

Kolombiya'da 45 yaşındaki 12 kızının her birinin bekaretini 125 sterline (yaklaşık 400 TL) satan anne ve baba yakalandı.

24 Ekim 2013 Perşembe 19:44
Anne, 12 kızının bekaretini satmış






 

Kolombiya'da 45 yaşındaki 12 kızının her birinin bekaretini 125 sterline (yaklaşık 400 TL) satan anne ve baba yakalandı. Başkent Bogota'da yaşayan ailenin 16 yaşındaki kızlarından birisinin hamile kalmasının ve polise başvurmasının ardından ortaya çıkarıldı. Geçtiğimiz hafta yakalanan 45 yaşındaki Jesus Zapata Moreno ve kızların biyolojik babası olan 51 yaşındaki Tito Cornelio Daza cezaevine konuldu. 14 çocukları olan ailenin, kızlarının bekaretini 12 yaşına gelince sattığı ortaya çıktı. 12 kız çocuğun her birinin bekaretini 400 TL'ye satan aile, kızlarını daha sonra faturaları ödemek için fuhuşa zorladı. Polis Şefi Carlos Melendez, "Bir annenin bunu yapması insanın içini acıtıyor" dedi. İddiaları yalanlayan Zapata, suçlu bulunursa 10 yıl hapis yatacak. El Buen Pastro cezaevine konulurken, Daza ise Modelo Cezaevinde yargılanacağı günü bekliyor. Her ikisi de 14 yaşından küçük çocukları fuhuşa teşvikle suçlanıyor. Devletin el koyduğu 11 yaşındaki erkek çocuğu ve 9 yaşındaki kız çocuğu sosyal hizmet bakım evine yerleştirildi. Annenin Kolombiya Aile Refahı Enstitüsü tarafından psikolojik destek almaya başladığı da bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.