Artvin’in 94'ncü kurtuluş yılı kutlandı

Adem GÜNGÖR/ ARTVİN, () - ARTVİN’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıl dönümü nedeniyle Artvin Belediye Başkanlığı temsili kurtuluş programı düzenledi. Belediye Başkanlığı binası önünde kortej yürüyüşü...

07 Mart 2015 Cumartesi 19:59
Artvin’in 94'ncü kurtuluş yılı kutlandı






Adem GÜNGÖR/ ARTVİN, () - ARTVİN’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıl dönümü nedeniyle Artvin Belediye Başkanlığı temsili kurtuluş programı düzenledi.
Belediye Başkanlığı binası önünde kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliğe Artvin Vali Vekili Hasan Ongu, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı kutlama programı yöresel kıyafetli atlı birliklerin fener alayı eşliğinde kente girişiyle başladı. Mehteran takımı ile çok sayıda vatandaş da şehir merkezinden Artvin Valiliği önüne kadar yürüdü. Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94’üncü yıl dönümü etkinliği düzenlenen konser ve halk oyunları eşliğiyle devam etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.