Bahçeli: Seçimlerin milletimiz için de hayırlı sonuçlar vereceğine inanıyorum

Ümit KOZAN/ ANKARA, ()- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Çankaya Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Bahçeli, sabah parti Genel Merkezine uğradıktan sonra buradan, oyunu kullanacağı Anıttepe Ortaokulu'na geçti. 1211 numaralı...

07 Haziran 2015 Pazar 12:54
Bahçeli: Seçimlerin milletimiz için de hayırlı sonuçlar vereceğine inanıyorum






Ümit KOZAN/ ANKARA, ()- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Çankaya Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı.
Bahçeli, sabah parti Genel Merkezine uğradıktan sonra buradan, oyunu kullanacağı Anıttepe Ortaokulu'na geçti. 1211 numaralı sandıkta oyunu kullanan Bahçeli, kısa bir değerlendirmede bulundu. Bahçeli, okulun bahçesinde yaptığı açıklamada, "Seçimlerimizin seçime katılan 20 siyasi partimize, onların değerli adaylarına ve 165 bağımsız adayımıza hayırlı uğurlu olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Seçimlerin milletimizin içinde hayırlı sonuçlar vereceğine inanıyorum” dedi.
Bahçeli gazetecilerin diğer sorularını yanıtsız bıraktı ve seçim sonuçlarını takip edeceği MHP Genel Merkezi'ne döndü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.