Bolu'da kar şaşkınlığı

BOLU'da bugün güneş yüzünü gösterirken aniden bastıran kar, şaşkınlık yarattı. Kısa süre yağan kar zeminde etkili olmadı. Bolu'da dün yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken, bugün güneş yüzünü gösterdi. Öğleden sonra...

22 Nisan 2015 Çarşamba 18:13
Bolu'da kar şaşkınlığı






BOLU'da bugün güneş yüzünü gösterirken aniden bastıran kar, şaşkınlık yarattı. Kısa süre yağan kar zeminde etkili olmadı.
Bolu'da dün yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken, bugün güneş yüzünü gösterdi. Öğleden sonra güneşin olmasına rağmen aniden başlayan kar yağışı şaşkınlık yarattı. İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan vatandaşlar 22 Nisan da kar yağmasını şaşkınlıkla izlerken, kar yağışı altında yürüdüler. Kar yağışı yaklaşık yarım saat boyunca aralıklarla etkili olurken, yerde tutmadı. Bolu ile Ankara arasındaki D-100 ve TEM Otoyolu'nda da kar yağışı aralıklarla etkili olurken, asfaltta karın tutmaması ulaşımı etkilemedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.