ÇANAKKALE-İSTANBUL SEFERLERİNE 2'NCİ UÇAK MÜJDESİ

ÇANAKKALE-İstanbul arasında geçen 21 Kasım'da başlayan uçak seferlerinde yüzde 91 doluluk oranının devam ettiği açıklandı. Yoğunluk nedeniyle ikinci uçağı istediklerini ve olumlu yanıt aldıklarını söyleyen Borajet Çanakkale Temsilcisi...

10 Aralık 2014 Çarşamba 11:14
ÇANAKKALE-İSTANBUL SEFERLERİNE 2'NCİ UÇAK MÜJDESİ






ÇANAKKALE-İstanbul arasında geçen 21 Kasım'da başlayan uçak seferlerinde yüzde 91 doluluk oranının devam ettiği açıklandı. Yoğunluk nedeniyle ikinci uçağı istediklerini ve olumlu yanıt aldıklarını söyleyen Borajet Çanakkale Temsilcisi Zafer Güneş, kısa süre sonra Çanakkale-İstanbul uçuş sayısının artacağı müjdesini verdi.
Kent yöneticileri ve iş adamlarının girişimleriyle 3 yıllık aradan sonra 21 Kasım'da Borajet aracılığıyla tekrar başlayan Çanakkale-İstanbul uçak seferlerinde doluluk oranının yüzde 91 olduğu açıklandı. Haftanın 6 günü Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidiş ve dönüş olarak yapılan seferlere yoğun ilgi gösterildiğini belirten Borajet Çanakkale Temsilcisi Zafer Güneş, "Yoğunluğun daha da pekişmesi için Borajet'ten ikinci uçağı istedik. Yetkililer de steğimizi olumlu gördü. Tahmin ediyorum kısa süre sonra Borajet Çanakkale'ye ikinci seferini de koyacak" dedi.
KIŞ AYI DOLULUĞU ARTTIRMIŞ
Borajet'in 110 yolcu kapasiteli Embraer E 190 tipi jet uçaklarıyla uçuşları gerçekleştirdiğini hatırlatan Güneş, şöyle devam etti:
"Çanakkale halkının uçağa daha sıcak bakmasını istedik. İkinci uçak talebinde bulunduk. Borajet yetkilileri bizim isteğimizi olumlu gördü. Kısa süre sonra Borajet Çanakkale'ye ikinci seferini de koyacak. Yani Çanakkale İstanbul hattında iki sefer olacak. Özellikle fiyat politikası Borajet'in Çanakkale halkının uçağa sıcak bakmasına sebep oldu. Uçak fiyatlarının otobüs ücretlerine yakın olması talebi bir hayli arttırdı. İstanbul uçuşları yoğun bir şekilde devam ediyor. İlgiyle karşılaşacağımızı bekliyorduk ama bu kadar değildi. Yüzde 65-70 bir doluluk beklentimiz vardı. Ancak kış ayı olması münasebetiyle bu rakam yüzde 90'ı geçti. İnşallah böyle de devam eder."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.