ÇANAKKALE'DE BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

ÇANAKKALE'de, kentin birçok noktasındaki Türk bayrakları, ilan edilen 1 günlük milli yas nedeniyle yarıya indirildi. Pakistan'ın Peşaver şehrinde bir okula Taliban tarafından düzenlenen baskında 148 öğrenci ve öğretmenin öldürülmesinin...

17 Aralık 2014 Çarşamba 13:14
ÇANAKKALE'DE BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ






ÇANAKKALE'de, kentin birçok noktasındaki Türk bayrakları, ilan edilen 1 günlük milli yas nedeniyle yarıya indirildi.
Pakistan'ın Peşaver şehrinde bir okula Taliban tarafından düzenlenen baskında 148 öğrenci ve öğretmenin öldürülmesinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Türkiye'de bugün 1 günlük yas ilan edildiği açıklandı. Bunun üzerine sabah erken saatlerden itibaren kentin değişik noktalarında göndere çekili olan Türk bayrakları da yarıya indirildi. Özellikle Çanakkale Boğazı'nın Avrupa yakasında Kilitbahir Köyü'nde dağdaki 'Dur Yolcu' yazısının yanında ve tam karşı yakasındaki Esenler Mahallesi'ndeki '18 Mart 1915' yazısının yanında gönderde çekili olan Türk bayrakları yarıya indirildi. Ayrıca yine yat limanı mendireğindeki ve bazı diğer noktalardaki Türk bayrakları da yarıya indirildiği görüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.