Cizre'de Nihat Kazanhan'ın ölümüyle ilgili 5 polisin yargılanmasına başlandı (2)

DURUŞMA YARINA ERTELENDİ Cizre İlçesi'nde geçen Ocak ayında 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın öldürülmesi olayı ile ilgili olarak tutuklu 1 özel harekat polisi ve tutuksuz 4 polisin yargılandığı Cizre 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki...

07 Mayıs 2015 Perşembe 19:52
Cizre'de Nihat Kazanhan'ın ölümüyle ilgili 5 polisin yargılanmasına başlandı (2)






DURUŞMA YARINA ERTELENDİ
Cizre İlçesi'nde geçen Ocak ayında 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın öldürülmesi olayı ile ilgili olarak tutuklu 1 özel harekat polisi ve tutuksuz 4 polisin yargılandığı Cizre 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma yarına ertelendi. Sanıkların SEGBİS ile katıldıkları duruşmada, akşam saatlerine kadar, tek tutuklu sanık olan özel harekat polisi Mehmet N.G.'nin ifade verdiği öğrenildi. Mehmet N.G.'nin ifadesinden sonra mahkeme heyeti duruşmayı yarına erteledi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.