Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da (3)

ADANA'DAN AYRILDI Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Valisi Mustafa Büyük ile yaklaşık 1.5 saat basına kapalı olarak görüştü. Ak Parti il yönetimi ve milletvekili adayları da Valiliği'ne gelerek ziyarete eşlik etti. Erdoğan görüşmenin...

29 Mayıs 2015 Cuma 21:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da (3)






ADANA'DAN AYRILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Valisi Mustafa Büyük ile yaklaşık 1.5 saat basına kapalı olarak görüştü. Ak Parti il yönetimi ve milletvekili adayları da Valiliği'ne gelerek ziyarete eşlik etti. Erdoğan görüşmenin ardından Adana'dan ayrıldı.
SURİYELİLER YOLDA KALDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'daki halkla buluşması sırasında bir insansız hava aracı da kentin üzerinde uçtu. Ayrıca merkez Sarıçam İlçesi'ndeki kamptan Uğur Mumcu Meydanı'ndaki mitinge getirilen yüzlerce Suriyeli, dönüş çilesi çekti. Araçların yeterli olmaması nedeniyle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda bekleyen yüzlerce Suriyeli, ilginç görüntüler oluşturdu. Mitingi için alana geldiklerini söyleyen Suriyeliler, peyder pey kampa götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.