Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul Anadolu yakasında gökgürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

23 Haziran 2015 Salı 10:15
Kuvvetli Yağış Uyarısı






 

Kuvvetli Yağış Uyarısı

   Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul Anadolu yakasında gökgürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

   METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI 
   Uyarıda, yağışın önümüzdeki saatlerde Boğaz çevresinde ve Avrupa Yakasında da görülmesi beklendiği belirtildi. Uyarı şöyle; "İstanbul Radarından alınan son görüntülere göre; İstanbul Anadolu Yakasında devam eden ve lokal olarak kuvvetli olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ilerleyerek önümüzdeki saatlerde Boğaz çevresinde ve Avrupa Yakasında da görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (yerel kuvvetli yağış, lokal dolu ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Son Güncelleme: 23.06.2015 10:17
Anahtar Kelimeler:
İstanbulYağış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.