Lodosun uçurduğu straforları işçiler topladı

DÜZCE'de, lodos bir strafor fabrikasının bahçesinde bulunan malzemeleri uçurdu. İşçiler tarla ve bahçelere saçılan straforları toplayarak fabrikaya götürdü. Düzce'de lodos zaman zaman etkili olurken, Üçköprü Mevkii'ndeki bir strafor...

31 Ocak 2015 Cumartesi 17:34
Lodosun uçurduğu straforları işçiler topladı






DÜZCE'de, lodos bir strafor fabrikasının bahçesinde bulunan malzemeleri uçurdu. İşçiler tarla ve bahçelere saçılan straforları toplayarak fabrikaya götürdü.
Düzce'de lodos zaman zaman etkili olurken, Üçköprü Mevkii'ndeki bir strafor fabrikasının bahçesinde bulunan malzemeler rüzgara kapıldı. Straforlar rüzgarla etrafa saçılırken, işçiler tarla ve bahçelerden bunları toplamaya çalışırken, rüzgarda zorlandı. İşçiler topladıkları straforları fabrikaya götürdü.
Kalıcı Konutlar Mevkii'ndeki iş merkezinin çatı kaplaması yerinden kalktı. Çinko kaplama çatının üzerinde toplanırken, etrafa düşme tehlikesine karşı itfaiyeye haber verildi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.