Mekke'deki vinç kazasında ölen Karamanlı hacı adayı için gıyabi cenaze namazı

SUUDİ Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında ölen Türk hacılardan Karamanlı 60 yaşındaki Süleyman Eskiler'in memleketi Karaman'da gıyabi cenaze namazı kılındı. Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde...

13 Eylül 2015 Pazar 17:47
Mekke'deki vinç kazasında ölen Karamanlı hacı adayı için gıyabi cenaze namazı






SUUDİ Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında ölen Türk hacılardan Karamanlı 60 yaşındaki Süleyman Eskiler'in memleketi Karaman'da gıyabi cenaze namazı kılındı.
Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında 107 hacı adayı hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Türk hacı adaylarından Karaman'da oturan ve kunduracılık yapan Süleyman Eskiler'in, iki kardeşiyle birlikte geçen salı günü hacca gittiği ortaya çıktı. Eskiler için bugün Çamlıca Özel Erkek Öğrenci Yurdu'nun mescidinde gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazı ise ağabeyi Ahmet Eskiler kıldırdı.
Mescitte ve evde taziyeleri kabul eden Ahmet Eskiler, kardeşinin cenazesinin Mekke'de defnedileceğini belirtti. 3 kardeşinin özel bir hac şirketinde hacca gittiklerini belirten Ahmet Eskiler, "Vinç kazasını duyduğumuzda diğer iki kardeşime ulaştık. Ancak Süleyman'a ulaşamadık. Diyanet İşleri Başkanlığı'na sorduk. O an için onlarında bilgisi yoktu. Sonradan kazada şehit olduğunu öğrendik. Cenazesi de orada defnedilecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.