Oltaya 5.5 Kiloluk Kalkan Takıldı

Doğan ZELOVA/GELİBOLU (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde amatör balıkçı 43 yaşındaki İsmail Yörük, oltayla 5.5 kilo ağırlığında kalkan yakaladı. Yörük, kalkanı kilosu 50 liradan bir balıkçıya sattı. Hamzakoy...

20 Kasım 2014 Perşembe 16:48
Oltaya 5.5 Kiloluk Kalkan Takıldı






Doğan ZELOVA/GELİBOLU (Çanakkale), () - ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde amatör balıkçı 43 yaşındaki İsmail Yörük, oltayla 5.5 kilo ağırlığında kalkan yakaladı. Yörük, kalkanı kilosu 50 liradan bir balıkçıya sattı.
Hamzakoy Mevkii'nde olta ile ava çıkan amatör balıkçı İsmail Yörük, 5.5 kilo ağırlığında bir kalkan yakaladı. Yaklaşık 30 dakikada kalkanı karaya çıkarabilen Yörük, balığı kilosu 50 liradan bir balıkçıya sattı. Balıkçı da kalkanı kilosu 70 liradan satışa çıkardı.
Kalkanı satın alan balıkçı Onur Türk, "Gelibolu denizi amatör balıkçıların gözde mekanıdır. Arada böyle büyük balık çeşitleri denk gelince amatör balıkçıların da hevesi artıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.