SAMSUN'DA ŞEHİT ACISI (2)

ŞEHİDİN CENAZESİ MEMLEKETİNE GETİRİLDİ İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü çıkışında motosikletle bariyerlere çarparak kaza yapıp şehit olan trafik polisi Samet Keleş'in cenazesi saat 17.45'de tarifeli uçakla Samsun çarşamba Havalimanı'na...

10 Aralık 2014 Çarşamba 19:30
SAMSUN'DA ŞEHİT ACISI (2)






ŞEHİDİN CENAZESİ MEMLEKETİNE GETİRİLDİ

İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü çıkışında motosikletle bariyerlere çarparak kaza yapıp şehit olan trafik polisi Samet Keleş'in cenazesi saat 17.45'de tarifeli uçakla Samsun çarşamba Havalimanı'na getirildi. Şehidin kardeşleri, babası Saffet ile annesi Melike Keleş de aynı uçakla Samsun'a geldi. Şehidin cenazesi Samsun Valisi İbrahim Şahin ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, polisler ve şehidin yakınları karşıladı. Samet Keleş'in cenazesi törenle uçaktan indirilerek cenaze aracına konuldu. Ardından Çarşamba İlçesi aşağı Esenli Köyü'ndeki evine götürüldü.

Şehidin yarın öğlen namazına müteakip aşağı Eseneli Mahallesi Merkez Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Zeyfeli Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında defnedileceğini belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.