Validebağ'da Gece Nöbeti

ÜSKÜDAR Validebağ Korusu yanında bulunan arsaya yapılmak istenen inşaata tepki gösteren vatandaşlar, yağışlı ve soğuk havaya rağmen gece boyunca alanda nöbet tuttu. Validebağ Korusu yanında bulunan arsaya yapılmak istenen inşaata karşı...

27 Ekim 2014 Pazartesi 09:30
Validebağ'da Gece Nöbeti






ÜSKÜDAR Validebağ Korusu yanında bulunan arsaya yapılmak istenen inşaata tepki gösteren vatandaşlar, yağışlı ve soğuk havaya rağmen gece boyunca alanda nöbet tuttu.

Validebağ Korusu yanında bulunan arsaya yapılmak istenen inşaata karşı çıkan vatandaşlar, gece boyunca yağışlı ve soğuk havaya rağmen inşaat arazisi yanında bulunan alanda nöbet tutmaya devam etti. Vatandaşlar, soğuk ve yağışlı havadan korunmak için bekledikleri alanda üzerlerine naylon muşamba serdi. Nöbet tutan kişiler, battaniye ve yorgan yardımıyla da serdikleri muşamba altında ısınmaya çalıştı. Masaların kurulduğu alana bazı vatandaşlar yiyecek de getirirken, ayrıca sıcak çay ve kahve servisi yapıldı. Polis ekiplerinin inşaat alanında aldığı güvenlik önlemleri ise sürüyor.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.