Van'da 64 Depremzede Aile Ev Sahibi Oldu (2)

AİLELER EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ Törenin ardından Edremit İlçesi'nde yapılan konutlara giden Van Valisi Aydın Nezih Doğan, IICO Başkanı Abdullah Al-Matuk, Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Abdullah Al-Duwaıkhw, İHH Genel Başkanı Bülent...

21 Kasım 2014 Cuma 15:46
Van'da 64 Depremzede Aile Ev Sahibi Oldu (2)






AİLELER EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ
Törenin ardından Edremit İlçesi'nde yapılan konutlara giden Van Valisi Aydın Nezih Doğan, IICO Başkanı Abdullah Al-Matuk, Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Abdullah Al-Duwaıkhw, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım daireleri gezerek ailelerle görüştü. 4 çocuk annesi Hacer Özdemir'in evine giden IICO Başkanı Abdullah Al-Matuk, burada evin en küçük kızı 2 yaşındaki Havva'yı kuçağına alarak sevdi. IICO Başkanı Abdullah Al-Matuk'tan korkan Havva ağladı Küçük kızın ağlaması üzerine İHH yetkilileri bu kez de evin diğer kızı 3 yaşındaki Rojin'i Abdullah Al-Matuk'un kuçağına verdi. Rojin'e çikolata ve şekerler veren Abdullah Al-Matuk daha sonra kuçağında sessizce oturan Rojin'le gazetecilere poz verdi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.