YATAĞAN İŞÇİLERİNE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

 Murat DELİKLİTAŞ - Zeki GÜNAL / İstanbul ()- Beyoğlu'nda, Birleşik Haziran Hareketi üyesi bir grup, Yatağan Termik Santralı ve Kömür Ocakları'nın özelleştirilmesine karşı direniş başlatan işçilere destek amacıyla Tünel'den...

05 Aralık 2014 Cuma 22:51
YATAĞAN İŞÇİLERİNE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ






 Murat DELİKLİTAŞ - Zeki GÜNAL / İstanbul ()- Beyoğlu'nda, Birleşik Haziran Hareketi üyesi bir grup, Yatağan Termik Santralı ve Kömür Ocakları'nın özelleştirilmesine karşı direniş başlatan işçilere destek amacıyla Tünel'den Galatasaray Meydanı'na yürüdü.

Taksim Tünel Meydanı'nda saat 19.30'da bir araya gelen grup, "Diren Yatağan, İstanbul Seninle" yazılı pankartı açıp, slogan atarak Galatasaray Lisesi önüne kadar yürüdü. Grup yürüyüş sonrası Galatasaray Lisesi önünde basın açıklamasında yaptıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.