3.havalimanına Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi mi verilecek?

Yeni havalimanının ismi Recep Tayyip Erdoğan mı olacak?

13 Ağustos 2014 Çarşamba 10:11
3.havalimanına Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi mi verilecek?






3.havalimanına Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi mi verilecek?

UDHB Bakanı Lütfi Elvan, yapımı süren yeni havalimanınına verilecek isim ile ilgili iddiaları yanıtladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, üçüncü havalimanının adının Recep Tayyip Erdoğan olacağı iddiasına yönelik olarak  yönetilen soruyu ''Böyle bir şey olursa hakkı.Çok emeği var'' diyerek yanıtladı.

Milas-Bodrum Havalimanı'nın işletilmesi ihalesini kazanan TAV Havalimanları'nın ilk taksitinin ödemesi dolayısıyla düzenlenen tören sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Lütfi Elvan, İstanbul'a yapılan 3. havalimanının adının Recep Tayyip Erdoğan olacağı iddialarının sorulması üzerine, Başbakan Erdoğan'ın 12 yıldır bu ülkenin imarı ve kalkınmasında önemli rol oynadığını söyledi. Elvan;"Bu ülkede istikrar oluşmuşsa, halen güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyorsak, Türkiye olarak rekabet gücümüz artmışsa bunu Başbakanımıza borçluyuz. Millet de zaten bunun karşılığını Başbakanımıza verdi. İnşallah 12. Cumhurbaşkanı olarak görevine başlayacak. Böyle bir şey olursa hakkı. Çok emeği var. Dolayısıyla ne yapılsa azdır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.