700 çift ayakkabı 10 dakikada tükendi

17 Ekim 2012 Çarşamba 12:50
700 çift ayakkabı 10 dakikada tükendi






Erzincan'da ucuz ayakkabı çılgınlığı yaşandı. Erkek ayakkabılarını 1 TL'ye satan ayakkabı firması izdihama neden oldu. Yaklaşık 2 saatte raflara yerleştirilen 700 çift ayakkabı, iş yerinin kapılarının açılması ile birlikte 10 dakika içerisinde tükendi. İş yerine giren çok sayıda vatandaş, 1 TL'lik ayakkabıları kapış kapış aldı.

Erzincan'da Kızılay İş Merkezi'nde Demir Kundura adı ile faaliyet gösteren ayakkabı mağazası, yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle vatandaşların ucuz ayakkabı giyinmesi için kampanya yaptı. Erkek ayakkabılarının 1 TL'ye satıldığı mağazada büyük izdiham yaşandı. Erkek ayakkabılarının 1 TL'den satılacağını günler öncesinden bilbordlar ve radyo anonsları ile duyuran firma büyük ilgi gördü. Sabahın erken saatlerinden itibaren mağazanın kapısı önünde toplanmaya başlayan vatandaşlar, mağazanın kapısının açılmasını sabırsızlıkla bekledi. Dışarıda vatandaşlar beklerken, mağaza çalışanları da yaklaşık 700 çift ayakkabıyı raflara yerleştirdi.

Mağaza kapısının açılmasının ardından çok sayıda vatandaş adeta mağazaya hücum etti. 1 TL'ye satılan ayakkabı raflarına yönelen vatandaşlar, ayakkabıları kapış kapış aldı. İzdihamın yaşandığı mağazada, görevli personel vatandaşları 2 çift ayakkabıdan fazla almamaları noktasında uyarıda bulundu. Ayakkabıları kucaklarına alan vatandaşlar bu defa kasaya yöneldi. Görevliler kasada da para almakta zorlandı. Saatlerce raflara dizilen 700 çift ayakkabı 10 dakika içerisinde tükendi.

1 TL'ye ayakkabı almayı başaran vatandaşlar, yapılan indirimden memnun olduklarını dile getirerek, yakınlarına da ayakkabı aldıklarını söyledi. Mağaza yetkilisi Ramazan Demir yaptıkları kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi: Türkiye'de eşi benzeri az görülen, kimi de ilk olan bu kampanyaları zaman zaman yapıyoruz. Bu kampanyaları yapmaktaki amacımız yıllardan beri Erzincan halkının firmamıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alakaya karşı bir teşekkür etmektir. Yaklaşan bayram öncesi vatandaşlarımızın bütçelerine katkıda bulunmak bizi çok mutlu ediyor. Sonuçta biz halktan aldık, halka veriyoruz. Bu ilgiyi bekliyorduk. Daha önceki kampanyalarımızda da yoğun bir talep oldu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.