Adana'da bomba yüklü araç paniği

Adana polisi bir istihbarat üzerine yaptığı denetimlerde bomba yüklü olduğu iddia edilen aracın peşine düştü.

03 Ocak 2015 Cumartesi 02:29
Adana'da bomba yüklü araç paniği






Adana'da bomba yüklü araç paniği



Adana'da bomba ve silah yüklü olduğu ihbar edilen otomobil durduruldu. Bomba imha uzmanlarının dedektör köpeklerle arama yaptığı otomobil, detaylı arama için Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.

Edinilen bilgiye göre, hakkında bomba ve silah taşıdığı ihbarı yapılan ve polisin şüpheli araçlar listesinde yer alan 47 KH 712 plakalı otomobil, Turhan Cemal Beriker Bulvarı havaalanı kavşağında durduruldu.

Otomobilin çevresinde geniş güvenlik önlemi alan ve bulvarı trafiğe kapatan ekipler,  bomba olabileceği şüphesiyle otomobile kimseyi yaklaştırmadı.Bomba imha uzmanları, dedektör köpeklerle yaptığı aramanın ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri otomobilde ve otomobilin durdurulduğu yerin civarında arama yaptı.

Otomobil, daha geniş çaplı arama için Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi, otomobilde bulunan 2 kişi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.


Son dakika Adana, Adana haberleri, Adana son dakika, Adana bomba yüklü araç
Son Güncelleme: 03.01.2015 02:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.