Al Kiyumi: İnegöl mobilyasını Umman'da da görmek istiyoruz.

13 Aralık 2012 Perşembe 12:52
Al Kiyumi: İnegöl mobilyasını Umman'da da görmek istiyoruz.






BURSA (CİHAN)- Türkiye ile Umman arasında ticari ve ekonomik işbirliğini geliştirmek amacıyla Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) daveti üzerine Türkiye'ye gelen Ummanlı işadamları, Weltew Mobilya´nın İnegöl´deki fabrikasını gezdi.

KOSGEB Bursa Hizmet Merkez Müdürü Ahmet Akdağ´ın da hazır bulunduğu fabrika ziyaretinde Ummanlı iş adamları fabrika yetkililerinden mobilya üretimi ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

Umman Al Batina Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Saeed Saleh Saeed Al Kiyumi, Türkiye'de bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli şirketlerin her yönüyle gelişme gösterdiğini belirten Al Kiyumi, Özellikle son 10 yıldır Türk mobilyası kaydettiği gelişme ile dünya ile rekabet edebilecek güce ve kaliteyi ulaşmış. bundan dolayı da gurur duyuyoruz. İnegöllü mobilyacıları ve İnegöl mobilyasını Umman'da görmek istiyoruz. Türkiye ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizi geliştirmeyi arzuluyoruz. Bunu gerçekleştirmek için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. dedi.

Weltew Mobilya Fabrika Genel Müdürü Uğur Yaşar ise Ummanlı işadamlarının Türkiye'de mobilya üretimini yerinde görmek amacıyla İnegöl´e gelmelerinden memnuniyetlerini ifade etti. Ummanlı iş adamlarını mobilya üretimi konusunda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdiklerini kaydeden Yaşar, konuk işadamlarının mobilyanın üretim aşamasını yerinde inceleme fırsatı bulduklarını kaydetti. Yaşar, ziyaretin iki ülkenin mobilya ticaretine katkı sağlayabileceğine inandığını dile getirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.