Alanyalı mülki erkan, ney kursu ile stress atacak

26 Kasım 2012 Pazartesi 17:22
Alanyalı mülki erkan, ney kursu ile stress atacak






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Alanya ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve İlçe Müftülüğü tarafından mülki erkana yönelik ney kursu açılacak.

Alanya Müftülüğü Diyanet Okuma Salonu'nda bir etkinlik nedeniyle bulunan Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, ney kursu açılmasını talep etti. İlçe Müftüsü Mustafa Topal da teklifi kabul ederek kursu açabileceklerini vurguladı. HEM Müdürü Mustafa Coşkunsu ise talepleri almaya başlayabileceklerini söyledi. Yeterli sayının bulunmasının ardından kursun açılabileceğini anlatan Coşkunsu, belediye başkanları ve bürokratlara neyle stres attıracaklarını söyledi. Her gün akşam saatlerinde düzenlenmesi düşünülen kursa Alanya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör'de katılacağını belirtildi. Belediye Başkanı Sipahioğlu, günün stresini atmak için böyle bir kursu talep ettiğini vurguladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.