Antalya'da Fenerbahçe taraftarı kadına çirkin saldırı

11 Temmuz 2011 Pazartesi 14:03
Antalya'da Fenerbahçe taraftarı kadına çirkin saldırı








Tatil şehri Antalya, holiganların sokaklarda cirit attığı kent haline geldi. Antalya'da Antalyaspor tezahüratı yapan bir grup, Fenerbahçe forması giyen taraftarlara saldırdı.
    
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda bir grup, Fenerbahçe forması ile yürüyen kadın ve erkek taraftarlara tepki gösterdi. Yaklaşık 30 kişilik grup, ilk olarak meydandan geçen ve üzerinde Fenerbahçe forması bulunan iki erkek taraftar ile tartıştı.
Fenerbahçeli iki erkek taraftarın üzerlerinden formayı çıkarmasını isteyen grup, daha sonra bir araya gelerek slogan atmaya başladı.    


Grup daha sonra yine meydandan geçmekte olan ve üzerinde Fenerbahçe forması bulunan iki kadın taraftara sataştı.

Yanındaki erkek arkadaşları ile alandan geçen iki kadın taraftar, grubun sözlü saldırısına uğradı. Kısa süreli yaşanan arbedenin ardından kadın taraftarlar olay yerinden koşarak uzaklaştı.    


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.