Arda Turan öyle bir cevap verdi ki!

Terör örgütünün kanlı saldırılarını sosyal medya hesabı üzerinden kınayan Arda Turan, takipçilerinden birinin sorusuna verdiği cevap tarihe geçecek nitelikte.

08 Eylül 2015 Salı 16:30
Arda Turan öyle bir cevap verdi ki!






Arda Turan öyle bir cevap verdi ki!

Terör örgütünün kanlı saldırılarını sosyal medya hesabı üzerinden kınayan Arda Turan, takipçilerinden birinin sorusuna verdiği cevap tarihe geçecek nitelikte.  Arda Turan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şehitler için duyduğu üzüntü ve yaşadığı hüznü paylaştı.

NE DİYEYİM ANALAR AĞLIYOR, OCAKLAR SÖNÜYOR MU YAZAYIM?

Arda Turan, önce Dağlıca, ardından Iğdır'da polis servisine yapılan saldırıda yaşamını yitirenler için mesaj yayınladı.

"ÜLKEMDE HER GÜN OCAKLAR SÖNÜYOR"

"Allah sabır versin... Bu ülkenin toprakları dünyanın en güzel topraklarıdır. Savaşmak için değil barış, huzur içinde yaşamak içindir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. (Anladınız mı neden bir şey paylaşmıyorum!.. İspanyolcasını, İngilizcesini yaz diyorlar. Nasıl tarif edeyim, nasıl anlatıyım? Ne diyeyim, ülkemde her gün ocaklar sönüyor, analar ağlıyor mu diyeyim! NE DİYEYİM ???? )"

Son Güncelleme: 08.09.2015 16:33
Anahtar Kelimeler:
Arda Turan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.