Bakan Bağış Roma'da temaslarda bulundu

18 Ekim 2012 Perşembe 13:20
Bakan Bağış Roma'da temaslarda bulundu






ROMA (CİHAN)- İtalya'da temaslarda bulunan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, dün başkent Roma'ya geldi. Egemen Bağış, Temsilciler Meclisi Başkanı Gianfranco Fini ve İtalya Uluslararası İşbirliği Entegrasyon Bakanı Andrea Riccardi ile görüştükten sonra Roma Büyükelçisi Hakkı Akil'in verdiği yemeğe katıldı.

Egemen Bağış'ın dün yaptığı görüşmelerde; Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmesi hususunda bugüne kadar destekçisi olan Fini ve Riccardi'nin bu sözlerini yineledikleri belirtildi.

Kısa bir Roma turuna çıkan Bakan Bağış Aşk Çeşmesi olarak bilinen Trevi Çeşmesi'ni de inceledi.

Elçilik binasında onuruna düzenlenen yemeğe geçen Bağış, bugün açılışı yapılacak olan 2.Roma Türk Film Festivali kapsamında davet edilen ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan ve diğer sanatçılar ile sohbet etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.