Başkan Kasımoğlu'nu vuran zanlı kameralara yansıdı

18 Ekim 2012 Perşembe 18:08
Başkan Kasımoğlu'nu vuran zanlı kameralara yansıdı






ARTVİN (CİHAN)- Artvin'in Hopa ilçesinde belediye başkanını ayağından vuran zanlının, makam odasına silahla girişinin kameralara yansıdığı ortaya çıktı.

11 Ekim günü meydana gelen olay, kamera saatine göre 16.45'te yaşandı. Görüntülerde zanlının, Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'nun makam odası önünde bir süre beklediği, koridorda dolaştığı görülüyor. Telefonla konuşan şahsın, daha sonra başkanın odasına girerek tartıştığı anlaşılıyor. Tartışma sonrası sinirle dışarı çıkan zanlının, daha sonra silahını çıkartarak hışımla odaya tekrar girdiği görülüyor. Başkanın sekreterinin engel olmaya çalıştığı zanlının, başkanı ayağından vurmasının ardından dışarı çıktığı görüntülere yansıyor.

Vurulma olayının ardından Başkan Turan Kasımoğlu'nun, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye götürülmesi de görüntülerde yer aldı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.