Başkan Köktaş: Bütün Türkiye'yi kucaklayan bir partiyiz

29 Kasım 2012 Perşembe 12:53
Başkan Köktaş: Bütün Türkiye'yi kucaklayan bir partiyiz






SAMSUN (CİHAN)- AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti, doğudan batıya, güneyden kuzeye bütün Türkiye'nin partisidir. AK Parti bütün Türkiye'yi kucaklayan bir partidir. AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umududur. dedi.

Alaçam İlçesi'nde düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı'na AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Köy, Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmalarını yapan AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, ilçe teşkilatının yapmış olduğu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları'nın konuşmalarının ardından, köy ve mahalle temsilcileri, ilçe de yaptıkları çalışmaları ve talepleri dile getirdi.

Yapılan değerlendirmelerin, görüş alışverişinin ardından talepleri ve görüşlerini tek tek not aldığını dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 14 Ağustos 2001 tarihinden önce Türkiye'nin her kesiminden, her bölgesinden insanlarımızın, vatandaşlarımızın, çalışan memurundan, işçisine, esnafından, sanayicisine yarından umutlarının kesildiği bir günde ismini belirleyerek, tabelalarını asan AK Parti, gönüllere taht kurmuş, gelecek yarınlar için bir umut olmuştur. dedi.

HİÇ KİMSEYE TEPEDEN BAKMADIK

AK Parti'nin doğudan batıya, güneyden kuzeye bütün Türkiye'nin partisi olduğunu söyleyen Fuat Köktaş, AK Parti bütün Türkiye'yi kucaklayan bir partidir. AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umududur. İşçisi, köylüsü, esnafı, sanayicisi, doktoru, öğretmeniyle, her kesimden insanımızın, temsil ettiğimiz değişim siyasetinin arkasındadır.
Türkiye haritasını renklere boyayanlardan olmadık, olmayacağız. Biz milletin tercihlerini aşağılayanlardan, millete tepeden bakanlardan, milletin takdirini küçümseyenlerden olmadık, olmayacağız. Milletin tercihini en az millet kadar, aziz bilen bir partiyiz. O tercihler bizim başımızın üzerindedir. Biz, bizi tercih etmeyenlere hiç bir zaman değişik yaftalar yakıştırmadık, yakıştırmayacağız, yapıştırmayacağız. diye konuştu.

OY VERENİ DE VERMEYENİ DE ÖNEMSİYORUZ

Başkan Köktaş, Biz yüzde 50'nin tercihini ne kadar önemsiyorsak, diğer yüzde 50'nin tercihini de o kadar önemsiyoruz, saygı duyuyoruz. Bize oy verenlerin takdirini önemsediğimiz kadar oy vermeyenlerin de takdirini önemsiyoruz. AK Parti sosyal devlet anlayışını önemseyerek sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirerek yaşlımızın, engellimizin, yanı sıra gazi ve şehitlerimizin de unutmamış, şehitlerimizin birinci dereceden yakınlarından birine kamu da kadrolu iş veriyoruz. Bu kontenjanı yapılacak yasal düzenleme ile 2 ye çıkaracağız. Şehit aileleri, ve gazilerimizin tükettikleri suya belediye tarafından yapılan yüzde elli indirim uygulamasını zorunlu hale getirdik. Şehit yakını ve gazilerimize konutların da tükettiği elektriği yüzde 40 indirimli kullandırıyoruz. diyerek sözlerine son verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.