Belediye, 115 okulda yangın ve güvenlik tedbirlerini inceledi

16 Ekim 2012 Salı 20:50
Belediye, 115 okulda yangın ve güvenlik tedbirlerini inceledi






KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 115 okulda 'yangın ve güvenlik tedbirleri risk analizi' çalışması yaptı.

İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından il genelinde bulunan 115 okulda yangın ve güvenlik tedbirleri yerinde kontrol etti.
Ekipler, okul müdürleri ve öğretmenler nezaretinde gerçekleştirdikleri denetimlerde, okullardaki yangın dolapları, yangın söndürme tüpleri, yangın kaçış merdivenleri, alarm sistemleri ve yangın musluğu kontrolü gibi 32 maddeden oluşan yangın ve güvenlik tedbirleri formunu inceledi. Yapılan inceleme sonucu eksik görülen maddeler okul yönetimlerine bildirilerek gerekli tedbirlerin alınması istendi.

İtfaiye Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kamu kurum ve kuruluşları ile fabrika, okul, yurt, pansiyon ve otel gibi yangın yönünden yüksek risk taşıyan binalarda denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.