Belediye Başkan Vekili Genç, çevre düzenleme çalışmalarını inceledi

15 Ekim 2012 Pazartesi 14:58
Belediye Başkan Vekili Genç, çevre düzenleme çalışmalarını inceledi






Sivas'ın Suşehri ilçesi Belediye Başkan Vekili Nuh Genç, Tepeardı Mahallesi Samsun Sokak'ta yapılan çevre düzenlemesi çalışmasını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Vekili Nuh Genç, "Burada belediye imkânlarıyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Alt yapısı tamamlanmamış olan yerlerin üst yapısını yapmayacağız. Samsun Sokak'ta alt yapı çalışması tamamlandığı için üst yapısına başladık. Bunun sebebi ileride tekrar yolu, sokağı bozmamak için ve belediyemize ek masraf olmamasını istediğimizden dolayı böyle bir çalışma yapıyoruz." diye konuştu.

Çalışmaların olacağı sokaklarda tam teşekküllü şekilde vatandaşın hizmetine sunulacağını belirten Başkan Vekili Genç, "Sokaklarda her türlü alt ve üst yapıyı tamamlayacağız. Şuan ihale aşamasında olan sokak çalışmalarımız var. İlçe sokaklarımızı modern bir sokağa kavuşturmayı hedefliyoruz. İmkânlarımızı zorlayıp hava şartlarına bağlı olarak çalışmalarımızı kar düşene kadar yapacağız." dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.