Bor Belediyesi sosyal tesis yapıyor

11 Aralık 2012 Salı 11:05
Bor Belediyesi sosyal tesis yapıyor






NİĞDE (CİHAN)- Niğde'nin Bor Belediyesi tarafından başlatılan Yenimahalle Sosyal Tesis çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Modern yaşanabilir kent olma yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Bor Belediyesi, bir projeye daha imza atıyor. Vatandaşın ihtiyaçlarına ve çağın gerekliliklerine uygun olarak tasarlanan Yenimahalle Sosyal Tesisi inşaatı devam ediyor. Sosyal tesis, 900 metrekare kapalı alana sahip olup, sosyal aktivitelerin yapılabileceği 1. katında 325 metrekare çok amaçlı salon, 3 derslikli meslek edinme kursları bölümü , biri 2 bölüm diğeri ise 3 bölümden oluşan 2 adet spor salonu ve 2.katta 800 m² kapalı alana sahip tamamen kolonsuz düğün salonundan oluşuyor.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, beraberindeki belediye encümen üyeleri ile birlikte devam eden çalışmalar hakkında bilgi almak için tesis de incelemelerde bulundu. Sosyal tesis projesinin ilçeye çok büyük bir artısı olacağını belirten Başkan Erat, inşallah çok kısa sürede de yapımı tamamlanacaktır. Yenimahalle'nin böylesine bir sosyal tesise ihtiyacı olduğunu biliyorduk ve ekibimizle birlikte hemen çalışmalara başladık. Eski Soğuk hava düğün salonunu yıkarak daha modern, şehrin imajını yukarıya çekecek bir sosyal tesis inşasına başladık. İnşallah bu çalışmamızı da en kısa sürede bitirerek ilçemize ve halkımıza çok güzel bir sosyal tesis kazandırmış olacağız. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.