Botaşspor, TED'i konuk edecek

18 Ekim 2012 Perşembe 13:50
Botaşspor, TED'i konuk edecek






ADANA (CİHAN)- Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'nde yeni sezon cumartesi günü başlayacak. İlk maçında TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak olan Adana Botaş çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Baş Antrenör Olcay Orak yönetiminde Menderes Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren Botaşspor'da keyifler yerinde. Baş Antrenör Orak, yapılan taktik çalışmasında zaman zaman oyunu durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. Olcay Orak, lige iyi başlamak istediklerini ifade ederek, Takım olarak tüm çalışmalarımızı galibiyet adına yapıyoruz. Takım içindeki ortam çok iyi. Ben oyuncularıma güveniyorum. Cumartesi günü 14.00'te ligin güçlü ekiplerinden TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacağız, bu önemli karşılaşmada taraftarımızı salona bekliyoruz. şeklinde konuştu.

KAPTAN PARİS'TEN TARAFTARA ÇAĞRI

Adana Botaş'ın Amerikalı oyuncusu ve takım Kaptanı Courtney Paris idmanlardaki oyunu ile göz dolduruyor. Courtney Paris yapılan antrenmanlarda gösterdiği performansı ile teknik heyetin de takdirini toplayarak hafta sonu başlayacak olan lig öncesinde umut verdi. Kaptan Courtney Paris: Sezonun ilk maçında oynayacağımız iyi oyunla salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Adanalı basketbol severlerin bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. dedi. Botaş'ın ayak bileğinden sakat olan tecrübeli basketbolcusu Christi Thomas dün yapılan idmanda yer alamadı. Doktor'un verdiği rapor doğrultusunda tedavisini sürdüren Thomas'ın kısa zamanda takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.