Cem Garipoğlu intihar etti?

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan, Silivri'de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Cem Garipoğlu'nun kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.

10 Ekim 2014 Cuma 11:52
Cem Garipoğlu intihar etti?






Cem Garipoğlu intihar etti?

Münevver Karabulut'u vahşi bir şekilde katleden Cem Garipoğlu'nun intihar ettiği öne sürüldü.

Habertürk'ün bir süre önce cezaevinde görüştüğü 22 yaşındaki Cem Garipoğlu, 34 yaşında cezaevinde çıkacağını ve yeni bir hayata hazırlık yaptığını söylemişti. 24 yıla mahkûm olan Garipoğlu, "2025'te buradan tahliye olduktan sonra Çin'e gidip uluslararası hukuk okumak istiyorum. Daha önce 1-1.5 yıl Çin'de yaşamıştım. Çince konuşmayı ve yazmayı biliyorum. Sevdiğim bir ülke. En çok gelecek vaat eden ülke olarak görüyorum. Bu nedenle Çin'e yerleşip eğitimimi tamamlamak istiyorum. 34'üncü yaşıma hazırlanıyorum" diye konuşmuştu. Cinayetle ilgili hiçbir soruya yanıt vermeyen Garipoğlu, kamuoyu baskısı nedeniyle en üst sınırdan hapse mahkûm olduğunu söylemiş, adil yargılama yapılmadığını öne sürmüştü. Garipoğlu, spor yaparak kendine baktığını da söylemişti.
Son Güncelleme: 10.10.2014 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.