ÇESİAD üyeleri bayramda 500 aileye et dağıtacak

18 Ekim 2012 Perşembe 15:06
ÇESİAD üyeleri bayramda 500 aileye et dağıtacak






TEKİRDAĞ (CİHAN)- Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, Kurban Bayramı'nda Kimse Yok Mu Derneği ile ortaklaşa olarak ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı yapacaklarını söyledi.

Hakan Asbaş, ÇESİAD merkezinde yaptığı açıklamada, Çerkezköy, Saray, Kapaklı, Karaağaç, Kızılpınar, Veliköy ve ilçeleri ile bunlara bağlı köylerde uzun ve titiz bir çalışmanın sonucunda belirlenen 500'e yakın ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ve çeşitli ihtiyaç malzemesi dağıtacaklarını belirtti.

Asbaş, dağıtımları birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğin ifadesi olarak ÇESİAD üyesi 100 aile ve gönüllülerle daha önce tespit edilen adreslere giderek yapacaklarını dile getirdi.

ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanvekili Umut Danış ise Bbayramlarda bizlerin farkına varamadığımız, bilemediğimiz göremediğimiz, duyarsız kaldığımız nice hüzünler, özlemler ve acılar da yaşanıyor. Anası, babası, bayramlaşacak bir yakını dahi olmayan öksüzler, yetimler, kimsesizler, bir tas çorbaya muhtaç evsizler için acaba bayram ne ifade ediyor. Bizler toplumun acılarına, hüzünlerine, dertlerine duyarsız kalamayız. Güzel dinimiz İslamın bizlere öğrettiği güzel şeyler bunlar. Hoşgörü, paylaşmak, komşusu açken tok yatan bizden değildir diyebilmek. İşte bu kurban bayramı bizlerin bu değerleri hatırlaması için çok güzel bir fırsat. dedi.

Danış, ÇESİAD olarak bu bayramda da ellerinden geldiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya, onların da bir hatırlayanı olduğunu hatırlatmaya ve dertlerini, kederlerini paylaşarak hafifletmeye karar verdiklerini ifade etti.

Danış, Tüm üyelerimize çağrı yaptık. Bayramın ilk günü ve ikinci günü yapabildiğimiz kadar çok ziyaret yapmaya, çok insanla bayramlaşmaya çalışacağız. Bu arada Kimse Yok Mu Derneği ile de ortak bir çalışma yaparak toplanan kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışacağız. Şimdiden bizlerden yardımlarını esirgemeyen belediye başkanlarıma, idari amirlerime, milli eğitimin değerli öğretmenlerine, imamlara, muhtarlara, hayırsever vatandaşlara, yardım etmeye gücü olmayan ancak dualarını bizlerden esirgemeyen tüm insanlara teşekkür ederim. diye konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.