Çınar'da son durum; 8 terörist öldürüldü

Son dakika Çınar; 1'i bebek 6 kişinin can verdiği katliam saldırısının ardından başlayan operasyonlar sürüyor.

14 Ocak 2016 Perşembe 11:02
Çınar'da son durum; 8 terörist öldürüldü






Çınar'da son durum; 8 terörist öldürüldü

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde düzenlenen katliam saldırısının ardından ilçe çevresinde geniş çaplı operasyon düzenlendi. Patlamanın hemen ardından çıkan çatışmalarla birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar saldırganlardan 8'i öldürüldü.


8 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Güvenlik güçlerimiz saldırının ardından çıkan çatışmada 8 teröristi etkisiz hale getirdi.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Sürekli takviye polis ekiplerinin de sevk edildiği bölgede, teröristlerin yakalanması için müşterek operasyon da başlatıldı.

ÖLÜ SAYISI 6'YA ÇIKTI

PKK'lı teröristlerin Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve lojmanlara düzenlenen saldırıda hedef alınan lojmanlarda 1 kişinin daha cesedi çıkarıldı. Böylece saldırıda ölenlerin sayısı 6'ya yekseldi.

Emniyet lojmanlarında saldırının ardından 5 aylık bebek ile bir polis eşinin cesetleri çıkarıldı. Sabah saatlerinde lojmanlarda 1 kişinin daha cesedi daha çıkarıldı.
Patlamada yıkılan Açıkgöz ailesinin evinden ise Lokman Açıkgöz ile 5 yaşındaki oğlu Sadık Efe Açıkgöz'ün cesetleri ile 7 kişi de yaralı olarak çıkarıldı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kaldırılan yaralılardan 1 yaşındaki Ecrin Açıkgöz, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Yaralı 34 kişinin ise tedavileri hastanelerde sürüyor.
Son Güncelleme: 14.01.2016 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.