Cübbeli Ahmet Hoca'dan kuyruklu yıldız yorumu; Masrafa değmez

Avrupa Uzay Ajansı ESA ve ABD Uzay Kurumu NASA nefesini tutup Rosetta'nın kuyruklu yıldıza inişini izlerken, Türkiye'den olaya ilk tepki Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi. 'Yaptığınız masrafa değmez kardeşim'

14 Kasım 2014 Cuma 01:33
Cübbeli Ahmet Hoca'dan kuyruklu yıldız yorumu; Masrafa değmez






Cübbeli Ahmet Hoca'dan kuyruklu yıldız yorumu; Masrafa değmez


Dünya nefesini tuttu, kuyruklu yıldıza inen çamaşır makinası büyüklüğündeki Rosetta'nın başarısına odaklandı. Marmara Denizi'nde Büyük Ada kadar bir kuyruklu yıldız olarak bilinen 67P Churyumov-Gerasimenko'ya inmeyi başaran Avrupa Uzay Ajansı ESA'nın yaptığı Rosetta uydusunun on yıllık serüveni arada bir meydana gelen aksaklıklara rağmen başarıyla sürüyor. Rosetta, ilk görüntüleri ESA ve NASA'ya gönderirken, Türkiye'de tartışmalar Cübbeli Ahmet Hoca'nın yorumuyla daha da renklendi. Cübbeli Ahmet Hoca'nın kuyruklu yıldıza inen Rosetta yorumu oldukça ilginç. İşe Cübbeli Ahmet Hoca'nın Kuyruklu yıldız yorumu:
Cübbeli Ahmet Hoca'nın "Manyak manyak işler... Ben sana söyleyeyim, sen oraya çıkamadan dünya kopacak. Masrafa değmez. Ver bana 100 bin dolar her şeyi söyleyeyim. Ne cahil adamlarsınız" diyerek tepki gösterdiği video Türk internet kullanıcıları tarafından izlenme rekorları kırarken, dünya Rosetta'ya iniş sesini dinledi.
Cübbeli Ahmet Hoca, milyarlarca dolar yatırım yapmanın cahillik olduğunu söyleyerek, "Mars'ta su var mı? Et var mı? But var mı? Manyak manyak işler... Ben sana söyleyeyim, sen oraya çıkamadan dünya kopacak. Masrafa deymez. Ver bana 100 bin dolar her şeyi söyleyeyim. Ne cahil adamsın. Kur-an'da var, hadiste var. Bakmıyorlar ki..." dedi.



Son Güncelleme: 14.11.2014 01:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.