Denizden çıkarılan erkek çocuk cesedinin kimliği belirlendi

29 Kasım 2012 Perşembe 21:02
Denizden çıkarılan erkek çocuk cesedinin kimliği belirlendi






İZMİR (CİHAN)- İzmir'in Pasaport semtinde, denizden çıkan bir çocuğa ait cesedin kimliği belirlendi. Cesedi bulunan çocuğun, 12 yaşındaki ortaokul öğrencisi Dubar Budak olduğu ortaya çıktı.

Pasaport'taki Denizcilik İşletmeleri İskelesi yanında, dün hareketsiz bir kişi olduğunu gören vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen Deniz Polisi, cesedi bota aldı. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede, cesedin, 12-13 yaşlarında bir erkek çocuğa ait olduğu ve yaklaşık 1 haftadan bu yana denizde bulunduğu anlaşıldı. Polisin yaptığı incelemede, cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Yaşamını yitiren gencin cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Aydınoğlu Mehmet Bey Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen çocuğun annesi Fatma ve babası Mustafa Budak'ın, oğullarının eve dönmesini bekledikleri, ancak 10 gün sonra kayıp başvurusunda bulundukları belirtildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.