Denizlipor dört futbolcu birden transfer etti

12 Temmuz 2011 Salı 15:55
Denizlipor dört futbolcu birden transfer etti






Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, dört futbolcuyu birden transfer etti.

Yeşil-Siyahlı ekip, Almanya'nın Unio Berlin takımında forma giyen orta saha oyuncusu Huzeyfe Doğan (30) ve forvet Kenan Şahin (27), Beşiktaş A2 takımında sol kanat oynayan Doğukan Pala (19), Çaykur Rizespor'un forveti Ercan Ünal'ı renklerine kattı.

Futbolcuların sözleşme imza töreninde konuşan Denizlispor Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Feridun Basmacı, layık olan futbolcuları aldıklarını söyledi. Bir iki gün içinde transfer komitesinin çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade eden Basmacı, şike operasyonuyla ilgili soruyu ise olay yargıya intikal ettiği için cevaplamadı.

Basmacı, Süper Lig takımları düşürülürse Bank Asya 1. Lig'den takımın çıkıp çıkamayacağı konusunda ise, Denizlispor olarak takımımızı, düşen veya gelenlere göre kurmuyoruz. Bank Asya'da mücadele edebilecek ve başarıya ulaşabilecek şekilde kuruyoruz. dedi. Konuşmaların ardından futbolcular, sözleşmelerini imzalayarak basın mensuplarına poz verdi.

CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.