Devlet Bahçeli 10 Kasım törenlerine de hayır dedi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77. yılında Anıtkabir'de düzenlenen törenlere devlet erkanı eksiksiz katıldı.

10 Kasım 2015 Salı 10:37
Devlet Bahçeli 10 Kasım törenlerine de hayır dedi






Devlet Bahçeli 10 Kasım törenlerine de hayır dedi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77. yılında Anıtkabir'de düzenlenen törenlere devlet erkanı eksiksiz katıldı. Ana Muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı anma törenlerinde bu yıl hayırcı tutumuyla anılan Devlet Bahçeli'nin eksikliği göze çarptı.

Devlet erkanı bugün Anıtkabir'de Atatürk'ü anmak için buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve partililerle birlikte, Genelkurmay Başkanı, yargı üyelerinin katıldığı törende MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katılmadı.

HDP'den de hiçbir katılımın olmaması dikkat çekti.

MHP tarafından neden katılım olmadığıyla ilgili henüz açıklama yapılmadı.



Son Güncelleme: 10.11.2015 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.