Diyarbakır'da son durum; Sur'da 18 terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonların yoğunlaştığı Diyarbakın Sur'da 18 terörist öldürüldü. Halen çatışmaların yer yer sürdüğü ilçede bulunan tarihi camilere ise el yapımı patlayıcı maddeler atılıyor..

07 Aralık 2015 Pazartesi 15:46
Diyarbakır'da son durum; Sur'da 18 terörist öldürüldü






Diyarbakır'da son durum; Sur'da 18 terörist öldürüldü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden Sokağa çıkma yasağının 7’nci gününde operasyonlar sırısanda PKK'lı teröristler ağır kayıplar verdi. Çıkan çatışmalarda toplam 18 PKK'lı terörist öldürüldü.
Hendek ve barikatlar nedeniyle 6 mahallesi, 1 caddesi ve girişindeki Şeyh Sait (Dağkapı) Meydanı'nda ilan edilen sokağa çıkma yasağının 7'nci gününde devam ettiği, 1 polisin şehit olduğu, 8 polisin ise yaralandığı Sur ilçesinde operasyon sürüyor.

YENİ HENDEKLER AÇILMIŞ

Hendek ve barikatlar nedeniyle 6 mahallesi, 1 caddesi ve girişindeki Dağkapı Meydanı’nda ilan edilen sokağa çıkma yasağının 7’nci gününde devam ettiği, 1 polisin şehit olduğu, 8 polisin ise yaralandığı Sur ilçesinde operasyon sürüyor.

İlçede, dün akşam saatlerinde şiddetlenen, gece saatlerinde ise kesilen silah ve patlama sesleri, sabahın ilk ışıkları ile birlikte yeniden başladı.

Güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temasların yaşandığı ilçedeki çatışmaların Saraykapı mevkiinde yoğunlaştığı öğrenildi.

Öte yandan, ilçede 7 gün içerisinde 18 teröristin öldürüldüğü de bildirildi.

İlçede, çatışmalar yer yer sürüyor.
Son Güncelleme: 07.12.2015 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.