Edirne'de sahte içki operasyonu

11 Aralık 2012 Salı 12:12
Edirne'de sahte içki operasyonu






EDİRNE (CİHAN)- Edirne´de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok miktarda sahte içki ele geçirildi.

Kaçak ve sahte içki olaylarına karşı mücadelesini sürdüren ekipler, Bulgaristan'dan getirilen sahte içkilerin Havsa ilçesindeki M.T. ve E.T. isimli şahıslara ait imalathanede işlenerek piyasaya sürüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ilçeye hareket eden KOM ekipleri imalathaneye operasyon düzenledi.

İmalathanede yapılan aramada uygun olmayan koşullarda imal edilen, damacana ve bidonlara doldurulmuş vaziyette 380 litre ev yapımı sahte rakı, 3 şişe kırmızı şarap, 27 şişe kaçak içki, içki imalatında kullanılan düzenek ve av tüfeği ele geçirildi.
Operasyonda şahısların yılbaşı öncesinde piyasaya sürmek istedikleri sahte içkilere el konulurken, olayla ilgili E.T. M.T. ve R.T. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Emniyette ifadeleri alınan şahıslar serbest bırakıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.