Elektrikler ne zaman gelecek?

Fatura tahsilatında İstanbul'da vatandaşın canını yakan, yasalarla haksız kazancını güvence altına alan BEDAŞ kesintiler konusunda açıklama yapmaya, vatandaşı önceden uyarmaya tenezzül bile etmedi.

26 Ocak 2016 Salı 21:02
Elektrikler ne zaman gelecek?






Elektrikler ne zaman gelecek?

İstanbul'da soğuk kış günü Avrupa yakasında çok sayıda ilçede elektrikler kesildi, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Şişli, Mecidiyeköy, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane'nin büyük bölümü karanlığa büründü. Fatura tahsilatında İstanbul'da vatandaşın canını yakan, yasalarla haksız kazancını güvence altına alan BEDAŞ kesintiler konusunda açıklama yapmaya, vatandaşı önceden uyarmaya tenezzül bile etmedi.


ELEKTRİK KESİNTİSİ DEVAM EDEN YERLER

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer ve Kağıthane ilçelerine elektrik verilemediğini bildirdi.

Elektrik kesintisi nedeniyle Beyoğlu Tarlabaşı'ndaki apartman ve işyerleri karanlığa büründü. Tarlabaşı'ndaki bir markette işyeri sahibinin "lüks" denilen aydınlatma cihazıyla karanlığa karşı çözüm ürettiği görüldü. Yine Beyoğlu Irmak Caddesi'ndeki trafik ışıklarının yanmaması nedeniyle kısa sürede caddede araç yoğunluğu yaşandı.

Yaklaşık 45 dakika süren kesinti sonrası bölgelere kademeli olarak elektrik verilmeye başlandı.

BEDAŞ'TAN AÇIKLAMA...

Bu arada, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada, "TEİAŞ'tan gelen bilgiye göre sistem arızası nedeni ile Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerine elektrik verilememektedir. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak tüm kaynaklar seferber edilerek çeşitli bölgelerden aktarılmak sureti ile belirtilen bölgelere elektrik verilmeye başlanmıştır" denildi.

"KESİNTİDEN ETKİLENEN BÖLGE KALMAMIŞTIR"

BEDAŞ arızanın tamamen giderilmesinden sonra yeni bir açıklama daha yaptı. Açıklamada, "TEİAŞ'tan gelen bilgiye göre sistem arızası nedeni ile Gaziosmanpaşa'nın bir bölümü, Beyoğlu, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Şişli, Gayrettepe, Sarıyer, Kağıthane ilçelerini etkileyen elektrik kesintisi yaşanmıştı. An itibari ile TEİAŞ sistem arızası kaynaklı kesintiden etkilenen bölge kalmamıştır. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak belirtilen bölgelere elektrik verilmiştir" denildi.
Son Güncelleme: 26.01.2016 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.