Emniyet Müdürü Kahya: Bütün partilere eşit mesafedeyiz

11 Aralık 2012 Salı 16:15
Emniyet Müdürü Kahya: Bütün partilere eşit mesafedeyiz






BURSA (CİHAN)- Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, bütün partilere eşit mesafede olduklarını söyledi.

Ali Osman Kahya, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Metin Çelik´e il başkanlığına seçilmesinden dolayı nezaket ziyaretinde bulundu. Bir gazetecinin, ilk kez bir emniyet müdürünün CHP il başkanını ziyaret ettiğine tanık olduğunu, aynı şekilde BDP il başkanını da ziyaret etmeyi düşünüp düşünmediğini sorması üzerine Kahya, Daha önce de Gürhan Bey´i ziyaret etmiştim, bu ilk değil. Siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Gerek partilerimiz, gerekse sivil toplum örgütlerine her konuda yardımcı oluyoruz. Toplumun huzuru için gerekirse herkesle de görüşürüz. ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Metin Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bursa´da siyaset yapanların temsilcileri olarak güvenlik kuvvetlerine her konuda yardımcı olamaya çalıştıklarını kaydeden Çelik, bunun en somut örneğinin de Yavuzselim olayları olduğunu ifade etti. Valilik, emniyet ve siyasilerin duyarlı yaklaşımları sonucu Yavuzselim´de istenmeyen olayların önüne geçildiğini anlatan Çelik, Bursa´daki uyumun diğer kentlere örnek olması dileğinde bulundu. 29 Ekim törenlerinde bazı kentlerde halk ile polis karşı karşıya gelirken, Bursa´da hiçbir olayın yaşanmadığını hatırlatan Çelik, duyarlılıklarından dolayı Vali Şahabettin Harput ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'ya teşekkür etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.