Erdoğan'dan milli futbolcuya dövme fırçası

Başbakan Erdoğan'dan Milli Futbolcu'nun yaptırdığı dövmeye yaptığı çıkış sosyal medyada yeni tartışmaların da fitilini ateşledi

04 Temmuz 2014 Cuma 22:07
Erdoğan'dan milli futbolcuya dövme fırçası






Erdoğan'dan milli futbolcuya dövme fırçası

Milli içkimiz ayran, 3 çocuktan sonra Erdoğan'dan çok tartışılacak bir gir müdühale Milli Takım Kampında gerçekleşti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Ve Eğitim Tesisleri'nin açılış törenine katıldı...


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından karşılanan Erdoğan, tesis girişinde bekleyen genç futbolcularla ayak üstü sohbet etti. 18 yaşındaki Galatasaraylı genç futbolcu Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeyi gören Başbakan, "Bu dövmeler ne ya? Niye böyle vücuduna zarar veriyorsun?" dedi. Sözlerini, "Yabancılara aldanmayın. İleride, Allah muhafaza, cilt kanserine varıncaya kadar yapabilir" diye sürdüren Erdoğan, Fatih Terim'i de yanına çağırarak, aynı sözleri tekrarladı. Genç futbolcunun dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği öğrenildi.

BERK YILDIZ; SİLDİRECEĞİM DEMEDİM

Başbakan Erdoğan'ın kamp ziyareti sırasında 'Sildireceğim' dediği iddialarına futbolcu Berk Yıldız'dan yalanlama geldi. Ünlü futbolcu Berk Twitter hesabından yaptığı açıklamada dövmelerini sildrimeyeceğini açıkladı.

Berk Yıldız, "Basında yer alan her yazıya lütfen aldırış etmeyiniz. Dövmelerimi sildirmeyi düşünmedim ve söylemedim her birinin benim için ayrı anlamı var. Aralarında ailemi temsil edende var. Hocam ve Başbakanımız ile esprili bir şekilde konuşma geçti. Herkesin kendi tercihi ve ben böyle mutluyum" mesajını paylaştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.