Esnaftan gazete hırsızına pankartlı tepki

06 Kasım 2012 Salı 18:55
Esnaftan gazete hırsızına pankartlı tepki






OSMANİYE (CİHAN)- Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde abone olduğu gazetesi çalınan esnaf, işyerinin camına hırsız kardeş lütfen gazetemi çalma yazılı pankart astı.

7 Mart mahallesinde 20 yıldır berberlik yapan Turgay Gökoğlan, 20 yıldır abone olduğu gazetesinin bazı günler çalındığını söyleyerek, hırsıza ulaşmak için ilginç bir yöntem bularak işyerine pankart astı.

Sabah işyerine geldiğinde gazetesinin çalındığını görünce üzülen Gökoğlan, Gazetemin çalındığını düşünüyorum. Bir kaç kez arkadaşlar hırsızı görmüşler. Hırsız kardeşime şöyle bir teklifim var, gelsin kendisini de abone yapayım parasını da ben ödeyeyim. Yeter ki, benim gazetemi almasın. Müşterilerim de mağdur oluyor bende. İnşallah pankartımı okur da gazetemi bundan sonra çalmaz. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. dedi
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.