Fenerbahçe'de Emenike şoku

10 Temmuz 2011 Pazar 13:52
Fenerbahçe'de Emenike şoku






DÜZCE (CİHAN)- Düzce'de kamp yapan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürken, çift kale maçta sakatlanan Emenike çalışmayı yarıda bıraktı.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi oyuncularla toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman, Problemli bir başlangıç oldu, ama hem antrenmanlara katılım hem de ruhsal katılım olarak çok çok iyi bir performans ortaya koydunuz. Kaptan Alex başta olmak üzere en genç Recep'e kadar herkes futbolu sevdiğini gösterdi. Bu göreve başladığımda ilk toplantıda da söylemiştim. Futbolu sevenlerle bu işi başaracağız demiştim. Burada bunu gösterdiniz. Teşekkürler. şeklinde konuştu.Taraftarların geleceği konusunda oyuncularına bilgi de veren Kocaman, Bu çalışmalarınız iyi çalıştığınızı gösteriyor. Bunun için 1 gün önce bitiriyoruz. Belçika seyahati öncesinde ailelerinizle bir arada olursunuz, moral kazanırsınız. ifadelerini kullandı.Bu arada antrenmanda yapılan çift kale maçta ayağı çime takılan Emenike, çalışmayı yarıda bıraktı. Saha içinde tedavisi yapılan Emenike, sedyeyle kenara alınarak ayağı bandajlı bir şekilde tesislere girdi.Önceki günkü antrenmanda sol ayak bileği burkulan Uğur Boral'ın sol ayak bileğindeki bağlarda kısmi yırtık saptandığı belirtilirken, sakatlığı bulunan Serdar'ın da tedavisinin devam ettiği bildirildi. Öte yandan sağ ayak kaval kemiğinde ağrıları olan Emre'nin de MR çektirmek için İstanbul'a gittiği, sakatlığı bulunan Niang'ın da İstanbul'da tedavi olduğu ifade edildi.
TARAFTARLARDAN YOĞUN DESTEK
Antrenmanı çok sayıda sarı-lacivertli taraftar da izledi. İstanbul'dan ve çevre illerden Topuk Yaylası'na gelen çok sayıda taraftar, antrenman sırasında sarı-lacivertli futbolculara yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe'' şeklinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, mahkemeye sevkediyen başkan Aziz Yıldırım'a da destek verdi. Fenerbahçeli futbolcular da taraftarların yanına giderek onları alkışladı. Taraftarlar da, ''Şampiyon Fenerbahçe'' diye tezahürat yaptılar.Sarı-lacivertli takım, yarın sabah antrenman yapacağı antrenmanın ardından İstanbul'a dönecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.