Figen'e Özel Harekat'tan sırt mesajı

Terör örgütü üyeleri, eli kanlı katillere sırtını yasladığını söyleyen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'a özel harekat polisinin sırından anlamlı mesaj. Figen Yüksekdağ 19 Temmuz günü

16 Kasım 2015 Pazartesi 12:34
Figen'e Özel Harekat'tan sırt mesajı






Figen'e Özel Harekat'tan sırt mesajı

Terör örgütü üyeleri, eli kanlı katillere sırtını yasladığını söyleyen HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'a özel harekat polisinin sırından anlamlı mesaj. Figen Yüksekdağ 19 Temmuz günü Kobani'deki temaslarının ardından geldiği Suruç ilçesinde katıldığı programda yaptığı konuşma ile bir anda büyük bir polemik başlatmış ve Türkiye'de uzun süre gündeme oturmuştu.

Yüksekdağ şunları söylemişti: "Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz. Sırtımızı kime yasladığımızı söylüyoruz, bundan sonra da yaslamaya devam edeceğiz."

Buna karşılık özel harekat polisinin çelik yeleklerinde Türk bayrağının üzerine işlenmiş olarak "Biz sırtımızı yaslamayız sırtımızda taşırız" yazıyor.

HDP Eş başkanını sırtını terör örgütlerine dayarken Türk güvenlik güçleri ise halkını sırtında taşıyarak onlara en iyi hizmeti ve korumayı veriyor.

Bu sözlerle HDP olarak taraflarını belli ederlerken Türk polisi ise halkının güvenliği ve rahatı için elinden geleni yapıyor. KAYNAK: Star
Son Güncelleme: 16.11.2015 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.