Flaş Flaş Flaş; Askeri darbe girişimi, Ankara'da ve İstanbul'da patlama sesleri

Ankara'da TBMM Dikmek kapısı bombalandı. Yaralılar var. Başbakan Binali Yıldırım, kamu binalarına ve vatandaşların üzerine ateş açıldığını söyledi. Bu arada 2 savaş uçağı saat 02.55'de İstanbul semalarında alçaktan uçtu

16 Temmuz 2016 Cumartesi 02:42
Flaş Flaş Flaş; Askeri darbe girişimi, Ankara'da ve İstanbul'da patlama sesleri







Flaş Flaş Flaş; Askeri darbe girişimi, Ankara'da ve İstanbul'da patlama sesleri


Ankara ve İstanbul'da silah sesleri gelmeye devam ediyor. Ankara'da Dikmen ve Cebeci'de meydana gelen şiddetli patlamalarda yaralananlar olduğu bildiriliyor. Bu arada darbeciler tarafından kullanılan ikinci bir Sikorsky helikopterin daha düşürüldüğü bildiriliyor. Bu arada TBMM'ye de darbecilerin kullandığı Sikorsky helikopterden bomba atıldığı ortaya çıkdı. TBMM'nin Dikmen kapısına atılan bomba yüzünden çevrede bulunan çok sayıda ev hasar gördü, yaralıların olduğu bildirildi. İstanbul Anadolu yakasından hala silah sesleri geliyor, 2 savaş uçağı İstanbul üstünde alçaktan uçuş yapıyor..


İstanbul'da ise Anadolu yakasından yoğun silah sesleri geliyor. Zaman zaman iz bırakan mermilerin kullanıldığı çatışmaların kaynağı hakkında bilgi alınamıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski evinin bulunduğu Kısıklı tarafından gelmesi  dikkat çekti.

HULİSİ AKAR KURTARILDI

Darbeci cunta tarafından rehin alınan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar kurtarıldı. Tüm komutanlar görevinin başında olduğunu açıkladı. 7. Kolordu Komudanı Korg. İbrahim Yılmaz, darbeye kalkışan tüm güçlere kışlalara geri dön emri verdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM: HAVADAN ATEŞ AÇILIYOR

Ankara'da kamu binalarına ve sokakta bulunan vatandaşların üzerine bomba atanlar var. Şu andan itibaren Ankara semaları uçuşa kapatıldı. Bunlara karadan cevap verilecektir. Dost uçuşu yapan unsurların yasak bölgeye girmemeleri konusunda uyarıyoruz. Bu gelip geçecek, demokrasi kazanacak. Bu çete eninde sonunda hak ettiği cezayı alacak..

 
Son Güncelleme: 16.07.2016 02:58
Anahtar Kelimeler:
Askeri Darbe Girişimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.