Flaş Flaş Flaş; Darbecilerin kaçtığı botları Türk Savaş uçakları vurdu

Türkiye'den izinsiz olarak denize açılan iki sahil güvenlik botu Ege Denizi'nde Türk savaş uçakları tarafından havadan vuruldu. Denizde Yunan savaş gemileri Sahil Güvenlik Botlarını durdurmak istemişti

20 Temmuz 2016 Çarşamba 20:23
Flaş Flaş Flaş; Darbecilerin kaçtığı botları Türk Savaş uçakları vurdu






Flaş Flaş Flaş; Darbecilerin kaçtığı botları Türk Savaş uçakları vurdu

Son Dakika Haberleri, Türkiye'yi kaosa sürükleyen FETÖ'cü subaylar darbesinin ardından Yunanistan'a sıvışan subayların iadesi için çalışmalar sürerken, bu kez de Ege Denizi'nde hareketlilik var. Türk karasularını izinsiz terk ettiğin iddia edilen iki sahil güvenlik botu, Yunan gemileri tarafından abluka altına alındı. Bu arada Türk savaş uçakları da, söz konusu sahil güvenlik botlarının abluka altına alındığı bölgede alçatan uçuş yapıyor.

İKİ SAHİL GÜVENLİK BOTU'NA OPERASYON

Yunanistan karasularında tespit edilen 2 Türk sahil güvenlik botuna Türkiye’den kalkan Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla operasyon düzenleniyor
YUNANİSTAN'A KAÇTILAR


Yunanistan karasularında Türk botu bulunduğu iddiası üzerine Hava Kuvvetleri'ne ait uçakların kontrol için bölgeye gönderildiği belirtildi. Reuters'a bilgi veren bölgedeki askeri kaynaklar, deniz kuvvetlerinden bir unsurun da kontrol için bölgeye yönlendirildiğini belirtti.

Yunanistan karasularına geçmeye çalıştığı tespit edilen iki Türk sahil güvenlik botuna Türkiye’den kalkan Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla operasyon düzenlendiğini duyurdu.
Son Güncelleme: 20.07.2016 20:32
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.