Galatasaray görüştü, Ambrabat Kayserispor ile gemileri yaktı

20 Aralık 2011 Salı 15:03
Galatasaray görüştü, Ambrabat Kayserispor ile gemileri yaktı






Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Kayserispor'un yıldız oyuncusu Amrabat, Galatasaray'a transfer olmak için gün sayıyor. Kayserispor yönetiminin transferine sıcak bakmamasına rağmen Galatasaray'a gitmek istediğini belirten Amrabat'ı teknik direktörü Şota ise destekliyor.
Galatasaray'ın transfer listesinde, ilk sıradaki yerini koruyan Nordin Ambrabat'ın, Galatasaray'a transfer olmak için gemileri yaktığı belirtildi. Kayserispor'dan kesin olarak ayrılmak istediğini belirten Amrabat'la ilgili Radyospor'da yer alan habere göre, Fas asıllı başarılı futbolcu, Kayserispor'dan kesin olarak ayrılma kararı aldı. Nordin, takımının yarın Ankaragücü'yle yapacağı maçta karnındaki ağrılar nedeniyle yer almayacak.

KAYSERİSPOR ÖNLEMİNİ ALDI
Kayserispor ise Ambrabat'ın ayrılacak olması nedeniyle önlemini vakit geçirmeden aldı ve Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Diego Biseswar'ı transfer etti. Asıl mevkii sol kanat olan; ancak sağ tarafta da oynayabilme özelliğine sahip olan 23 yaşındaki futbolcunun referanslarının da oldukça iyi olduğu ileri sürüldü.

ŞOTA AMBRABAT'I DESTEKLİYOR
Son yaşananların ardından dün teknik direktör Şota'yla özel bir görüşme yapan Ambrabat ise ayrılmak istediğini net bir biçimde ifade etti. Gürcü teknik adamın ise "Kulüpler masaya oturduğu taktirde ben de seni destekliyorum. Geleceğini istediğin doğrultuda yönlendirmek en doğal hakkın." dediği öğrenildi.

FULHAM, SCHALKE VE RUBIN KAZAN DA İSTİYOR
Bu arada Amrabat, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemiyor. Ancak Fas asıllı Hollanda'lı futbolcuya Galatasaray'ın yanı sıra Fulham, Schalke 04 ve Rubin Kazan da talip.
Sarı - kırmızılı yetkililerin Ambrabat'ın transferi konusunda son ve kesin hamleyi 22 Aralık Perşembe gününden itibaren yapması bekleniyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.