İmzacı akademisyenlere kötü haber; Görevden alınıyorlar

Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Latife Akyüz, skandal bildiriye imza attığı için görevden uzaklaştırıldı

14 Ocak 2016 Perşembe 13:03
İmzacı akademisyenlere kötü haber; Görevden alınıyorlar






İmzacı akademisyenlere kötü haber; Görevden alınıyorlar

Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Latife Akyüz, skandal bildiriye imza attığı gerekçesiyle görevinden uzaklaştırıldı.

Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Latife Akyüz, 'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi' tarafından yayınlanan bildiriye imza attığı gerekçesiyle görevinden uzaklaştırıldı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı da Doç. Dr. Latife Akyüz hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 14.01.2016 13:08
Anahtar Kelimeler:
İmzacı Akademisyenler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
insan insan 2016-01-14 13:38:50

daha ne günler göreceğiz barışı savunan aydınlar çocuklar ölmesin diyen insanlar terörle nitelendiriyorlar ve insanların kanlarını oluk oluk akıtacam diyen vanpir devletin savcısı sesiz kalıyor ?????